Zeilmakerij Lelystad

Zeilmakerij in de buurt van Lelystad

Woont u in Lelystad of omgeving en bent u op zoek naar een betrouwbare zeilmakerij in de buurt? Neem dan eens contact op met BB Zeilmakerij, een bedrijf dat gevestigd is in Dronten. Met de auto bent u er vanaf Lelystad in zo’n 15 minuten. De BB Zeilmakerij is een zeer professioneel bedrijf met hoogwaardige producten. Alle materialen die worden gebruikt zijn 100% waterdicht namelijk. Daarnaast zijn ze ook UV bestendig en slijtvast. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de producten jarenlang meegaan.

Zeilmakerij LelystadEindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden bij BB Zeilmakerij zijn eindeloos. Of u nu op zoek bent naar een bootkussen, bootbekleding, dekkleed of cabrioletkap, u kunt het allemaal laten maken. U kunt kiezen uit standaard producten, maar het is ook mogelijk om producten op basis van maatwerk te laten maken. Voordat de zeilmakerij daarmee begint wordt er eerst een inventarisatie gemaakt. In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn. De zeilmakerij zal vervolgens aangeven of hetgeen u wilt mogelijk is en met welke kosten u ongeveer rekening moet houden.

Hoge kwaliteit dankzij jarenlange ervaring

De zeilmakerij nabij Lelystad levert producten van een hoge kwaliteit af. Dit komt door het feit dat het bedrijf met hoogwaardige materialen werkt. Verder is de zeilmakerij al meer dan vijf jaar actief, ze weten dus waar ze over praten. Wilt u liever zelf aan de slag met losse materialen? Ook dat is geen enkel probleem. U kunt aangeven wat voor materialen u nodig heeft. Zodra de bestelling compleet is kan deze in Dronten afgehaald worden.

   Contact  Diensten