Buiskap

Buiskap kopen

Een buiskap is een mooie toevoeging voor uw boot. Als u comfort aan boord wilt is een buiskap eigenlijk een vereiste. Daarnaast geeft zo’n kap een mooie uitstraling. Als u een buiskap wilt kopen is het belangrijk om te letten op de kwaliteit, afwerking en pasvorm. Het is dan ook belangrijk om uw aanschaf te doen met een bedrijf welke ervaring heeft met deze zaken. De BB Zeilmakerij is een voorbeeld van een bedrijf met jarenlange ervaring op dit gebied. Naast zeilkappen maakt het bedrijf onder andere bootkussen en dekzeilen.

Buiskap

Ruiten in de buiskap

Heeft u al nagedacht over het aantal ruiten in de buiskap? Over het algemeen worden er twee of drie ruiten toegepast, maar als u er meer of juist minder wilt behoort dat ook tot de mogelijkheden. BB Zeilmakerij vindt het belangrijk dat u een tevreden klant wordt. Ze gaan dan ook graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. In de meeste gevallen kunnen uw wensen gerealiseerd worden. Het is echter wel belangrijk om deze vooraf door te spreken, zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Neem gerust contact op

Weet u precies wat u wilt en wilt u een snelle levering van uw buiskap? Neem dan contact op met BB Zeilmakerij. Dit kan via het contactformulier op deze website, of bel even. Zij staan u graag te woord en kunnen u meer vertellen over een buiskap en de mogelijkheden. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek.

   Contact  Diensten