Bootkussens op maat

Bootkussens op maat laten maken

Als u bootkussens op maat wilt laten maken kunt u contact opnemen met BB Zeilmakerij. Dit bedrijf maakt bootkussens op maat. Uiteraard kunt u zelf bepalen welke kleur bootkussens u wilt. Wilt u een donkere kleur, zoals blauw of zwart, of gaat u liever voor een rood of wit? Bij de BB Zeilmakerij is het allemaal mogelijk. De bootkussens die u op maat laat maken zijn van een hoge kwaliteit. Er wordt namelijk uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De hoge kwaliteit is terug te zien in de vele tevreden klanten van de BB Zeilmakerij.

Bootkussens op maatPersoonlijk advies

Heeft u nog nooit bootkussens op maat laten maken? In dat geval is het belangrijk om eerst te kijken naar de afmetingen in uw boot. Elke boot is anders en elke boot kent dus andere afmetingen qua bootkussens. Zorg ervoor dat u de maten goed in kaart brengt. Daarna kunt u een afspraak inplannen bij de BB Zeilmakerij. In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn. De zeilmakerij kan vervolgens aangegeven wat de mogelijkheden zijn en wat de bootkussens kosten.

BB Zeilmakerij maakt uw bootkussens op maat

Zodra u een kleur heeft uitgekozen kan de BB Zeilmakerij voor u aan de slag. Afhankelijk van de drukte worden de bootkussens binnen de afgesproken termijn voor u gemaakt. Uiteraard krijgt u netjes bericht op het moment dat de bootkussens opgehaald kunnen worden. De BB Zeilmakerij vindt u in Dronten. Voordeel van deze locatie is dat het om een centrale ligging gaat in Nederland.

   Contact  Diensten